Despre noi

Eu sunt Alice, creator de povești în imagini!
 
Sunt fotograf, pun iubire și creativitate, naturalețe și simplitate în fotografiile tuturor celor cu care lucrez, fac familii fericite și creez amintiri neprețuite dar sunt și artist handmade din pasiune și iubire pentru frumos!
Iubesc nunțile pentru emoțiile și frumusețea lor, pentru unicitatea fiecărei povești de dragoste. Mă definește creativitatea, calitatea și pasiunea.
 
De asemenea, întrucât mai bine de 10 ani am activat ca Wedding Planner, reușesc să ajut mirii să își planifice întregul eveniment cu grijă și atenție maximă, astfel încât să fie mereu timp pentru momente doar ale lor, de care să își amintească apoi cu drag și zâmbet. În ziua evenimentului, orice mireasă cu care am colaborat poate să confirme, nu sunt numai fotograf, ci sunt cea mai bună prietenă, make-up artist, mamă, tot ce aceasta are nevoie pentru  a se simți confortabil în cea mai importantă zi din viața ei.
 

Eu sunt Cristian, creator al filmului evenimentului tău!

Cred că nu este ușoară raspunderea deplină pe care o port față de serviciul pe care îl ofer, însă recompensa unui zambet, a unui ,,mulțumesc” din suflet la predarea materialului video sau certitudinea din ochii cuplurilor că și-au ales videograful de nuntă potrivit și că le vei oferi o amintire neprețuită de la un eveniment ce are loc o singură dată în viață, sunt sentimente minunate. 

 

Cred într-un stil de filmare care nu este intruziv, care nu deranjează prin prezență, care nu încearcă să impresioneze prin echipamentul folosit, care nu este măsurat în cantități, dar care oferă plăcerea amintirilor atât pe termen scurt, cât și peste 5, 10, 15 ani de la nuntă.

Shopping Cart
Scroll to Top