Politica de retur

Nu se acceptă retur în următoarele cazuri:

-produsul este personalizat în funcție de preferințele clientului dar clientul se răzgândește în privința personalizării ( PRODUSELE PERSONALIZATE NU SE RETURNEAZA DACĂ ACESTEA CORESPUND CU DETALIILE DE PERSONALIZARE FURNIZATE DE CĂTRE CLIENT)

ORICE RETUR SE SOLUȚIONEAZĂ IN 3 ZILE LUCRĂTOARE DE LA DATA ÎNREGISTRĂRII CERERII DE RETUR (CEREREA DE RETUR SE INREGISTREAZĂ TELEFONIC).

Procedură de retur: Se restituie integral valoarea produsului comandat după ce produsul este returnat. Pentru restituire este necesar ca beneficiarul să furnizeze un IBAN (cont bancar) deoarece restituirea banilor se face exclusiv prin transfer bancar.

În conformitate cu dispozițiile OG nr. 130/2000, art. 4, alin.b: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”.

Totuși, atunci când comanzi produse personalizate care prin natura lor nu pot fi revândute altor clienți, nu mai beneficiezi de aceleași drepturi. Aceste produse nu sunt returnabile (sunt personalizate cu imagini sau texte la cererea ta ceea ce face imposibilă revânzarea produsului).

Produsele pesonalizate conform legii OUG34/2014 art.16  lit.c nu pot fi returnate.

 

Shopping Cart
Scroll to Top