Cabină foto

      Cu siguranță alegerea unei cabine foto nu va înlocui alegerea fotografului evenimentului tău. Însă este bine să știi că de multe ori invitații au tendința de a fi constrânși și puțin mai reținuți atunci când sunt fotografiați de către un fotograf profesionist. Cabina foto joacă aici rolul de a da frâu liber imaginației invitaților tăi și de a-i face să se simtă în largul lor. Distracția și amuzamentul fiecăruia sunt doar câteva din aspectele pe care o cabină foto le scoate la suprafață în cea mai importantă zi din viața ta.

      Un aspect important de care trebuie să ții cont este cel referitor la numărul de invitați pe care îi vei avea. Din experiența noastră, am observat că numărul de persoane care participă la orice eveniment influențează în mod direct și durata de timp pe care aceștia o petrec în fața cabinei foto. Prin urmare, trebuie să ai în vedere că daca vei avea o nuntă cu +400 de invitați, este foarte probabil să ai nevoie de aproximativ 8 ore pentru ca aceștia să se bucure de cabina foto. În cazul în care vei avea sub 200 de invitați s-ar putea să ți se potrivească un pachet de patru sau șase ore în care vă veți bucura cu toții de distracția oferită de cabina foto.

      În cazul în care gașca ta de prieteni este una foarte amuzantă și știi că se bucură de fiecare eveniment la cote maxime, atunci cel mai bine ar fi să le oferi tot timpul necesar pentru a se distra și cu cabina foto. Chiar dacă numărul de invitați este mai mic, trebuie să ai în vedere ca aceștia să poată obține amintiri unice și spontane, tipărite pe loc, pe hârtie foto de calitate.

https://www.facebook.com/cabinafotofabricademomente

Shopping Cart
Scroll to Top