Termeni și condiții

 1. Informatii despre site

Site-ul web ARIANA EVENTS.RO este administrat de ARIANA EVENTS SRL, CUI: 29472060 cu sediul in Ploiesti, Prahova.

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Toate preturile afisate pe site nu includ TVA

Comanda minima acceptata este de 50 lei

 1. Acceptarea conditiilor

  Utilizarea site-ului ARIANA EVENTS.RO, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
  Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 
  In situatia in care nu sunteti de acord cu aceste conditii, va solicitam sa nu utilizati site-ul nostru de internet. 
  ARIANA EVENTS.RO isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam sa urmariti in mod periodic eventualele modificari.

  3. Drepturile de autor

  Informatiile/imaginile publicate pe ARIANA EVENTS.RO apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al ARIANA EVENTS  SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

 2. Incheierea contractului

  Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul ARIANA EVENTS.RO , cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de ARIANA EVENTS SRL – administrator site, respectiv prin telefon sau email.
  Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. Odata cu livrarea produsului catre cumparator, acesta isi asuma obligatia de a plati contravaloarea facturii aferente produselor din comanda.
  Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de

ARIANA EVENTS SRL, in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
Ofertele si preturile afisate pe site-ul ARIANA EVENTS.RO sunt valabile 12 luni.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 5 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

5. Limitare raspundere

Site-ul ARIANA EVENTS.RO , precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitatea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului ARIANA EVENTS.RO , in totalitate sau partial.

6. Anulare comanda

ARIANA EVENTS.RO (administrat de ARIANA EVENTS  SRL) nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.
In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, ARIANA EVENTS.RO isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
ARIANA EVENTS SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, ARIANA EVENTS SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

 • preturile afisate pe site-ul ARIANA EVENTS.RO sunt rezultatul unei erori materiale;
 • produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
 • tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
 • Cumparatorul nu este de acord cu modalitatea de transport pusa la dispozitie de catre ARIANA EVENTS.RO .
 1. Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, Art.16, lit.(c), Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: (c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar. De aceea produsele personalizate dupa specificatiile clientilor nu pot fi returnate.

Pentru produsele care se livreaza nepersonalizate: puteti aplica pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii lor, conform dispozitiilor UG nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

ATENTIE – transportul de retur este suportat de catre cumparator.

 1. Scrierea de recenzii

  Scrierea de Recenzii se poate face de catre cumparator/client in sectiunea de “Recenzii” a fiecarui produs. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

In momentul inregistrarii unei anumite Recenzii, cumparatorii/clientii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

In momentul inregistrarii unei anumite Recenzii, cumparatorul/clientul se obliga la respectarea urmatoarelor conditii:

–       sa faca referiri doar la produsele comandate, evitand informatii legate de aspecte ce pot suferi modificari (pret sau oferte promotionale);

–       sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta in orice fel oricare alt cumparator/client;

–       nu incalca sau insusesc drepturile de proprietate intelectuala, drepturile de confidentialitate, inclusiv drepturile de protectie a datelor cu caracter personal si/sau orice alt tip de drepturi;

–       sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

–       nu incalca orice lege sau reglementare aplicabila;

Cand o Recenzie este semnalata de catre un cumparator/client ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site

 1. Litigii

  Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului ARIANA EVENTS SRL.

  10. Protectia datelor

  Conform cerintelor Legii nr. 190/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de ARIANA EVENTS SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
  Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dumneavoastra determina anularea comenzii.
  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre dumneavoastra. Conform Legii nr. 190/2018, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, la adresa de e-mail OFFICE@ARIANAEVENTS.RO . 

Shopping Cart
Scroll to Top