Servicii foto

ariana events logo

Nuntă

      Stilul meu în fotografia de nuntă este unul natural – aleg să surprind momente reale, în timp ce acestea se desfășoară, creativ – pentru că îmi doresc ca fotografiile tale să fie unice, să spună povestea nunții tale într-un mod imaginativ și interesant, emoțional – pentru că îmi doresc ca inima ta să tresară de fiecare dată când te uiți la fotografiile nunții tale. 

      Iubesc emoțiile, frumosul și mai ales îmi place să lucrez cu oamenii care se iubesc!

      Nunta este despre voi, despre momentele frumoase din viața voastră. 

      Lăsați fotografiile în seama mea și bucurați-vă de magia acestor clipe!

ariana events logo

Botez / Maternitate

      Fotografia de botez vine și ea cu multă încărcătură emoțională, pentru că e perioada în care majoritatea mămicilor nu s-a acomodat cu bebelușul încă, organizarea evenimentului pune și ea destulă presiune și atunci, puține familii reușesc realmente să se bucure de ziua creștinării micuțului lor. 

      Personal, țin foarte mult să facem fotografii de familie și acasă, în mediul celui mic, fără presiunea celor din jur. Acelea sunt fotografiile pe care le iubesc mai toate mămicile, deși mai mereu sunt sceptice când le propun această sesiune.

      Fotografia de maternitate este una emoțională iar sesiunea foto se stabilește în cel mai mic detaliu împreună cu viitoarea mămică în ultimul trimestru de sarcină.

 

ariana events logo

Sesiuni foto copii/ de familie

      Sesiunile foto de familie în natură sunt preferatele mele!

      Locația se stabilește de comun acord cu familia și vine în întâmpinarea poveștii pe care ne dorim să o creăm!

      Naturalețea e de obicei la ea acasă, se lasă întotdeauna  cu distracție și voie bună și amintirile create la final sunt unele prețioase ce majoritatea familiilor alege să le așeze frumos în albume fotocarte!

ariana events logo

Sesiuni foto Save the Date / After Wedding

      Recomand viitorilor miri sesiunea foto Save the Date, pentru că este un prilej important de a se familiariza cu fotograful pe care îl vor avea la nuntă, dar și cu obiectivul aparatului. Fiind o sesiune relaxată, fără alți privitori și fără emoțiile din ziua nunții, mirilor le va fi mai ușor și nu li se va mai părea o corvoadă să fie în centrul atenției în ziua nunții.

      Sesiunea foto After Wedding este minunată atât pentru mirii care nu au avut timp suficient pentru fotografii doar pentru ei în ziua nunții, cât și pentru cei ce își doresc ceva spectaculos, fotografii în locații pe care nu le-ar fi putut accesa în ziua nunții, din cauza presiunii timpului.

ariana events logo

Sesiuni foto tematice

Sesiunile foto de Crăciun au loc în studioul foto special amenajat. 

Decorul diferă de la un an la altul, astfel încât clienții care revin mereu în studio să fie plăcut surprinși și să iubească momentele surprinse, bucurându-se de o experiență interesantă. 

ariana events logo

Business / Portret

      Ședințele foto business sau de portret au loc în studio sau în locația clientului. 

      Comunicarea directă în astfel de sesiuni este foarte importantă pentru a putea înțelege exact care sunt așteptările clientului și ce se dorește a se pune în evidență. 

ariana events logo

Proiecte personale

Balerină în afara scenei este proiectul meu de suflet, una dintre fotografiile realizate de mine a fost chiar premiată de către Ballet Magazine România. Iubesc balerinele și arta prin care aleg ele să se manifeste, cu sensibilitate, grație, puritate și multă muncă și disciplină.

Shopping Cart
Scroll to Top